Rosenmetoden är en mjuk inkännande kroppsbehandling, som kan bidra till djup avspänning, ökad kroppsmedvetenhet och ett ökat välmående.

Rosenmetoden kan vara ett alternativ för dig som:

  • Behöver en djup avslappning
  • Lider av fysisk smärta 
  • Har muskelspänningar  eller hållningsproblem
  • Lider av sömnlöshet eller trötthet
  • Vill uppnå en ökad kroppsmedvetenhet
  • Som komplement till samtalsterapi

Rosenbehandling passar inte dig som är mitt i en stor livskris och  behöver  behålla dina försvar, har ett aktivt missbruk eller en psykisk sjukdom (psykos, manodepressivitet) 

Då är det andra typer av behandlingar som är bra för dig .


Jag ger behandlingar på :

NaturligtVis hälsocenter Larsbergstorg Lidingö

maila mig på rosenhalsa@gmail.com

500 kr/ behandling

reducerat pris under utbildningstiden

Hur går Rosenbehandlingen till?

Rosenbehandlingen börjar med ett kort samtal, sen får du lägga dig på en massagebänk där du får en mjuk behandling av mig.
Du behöver bara ligga och blunda - om du vill- slappna av, låta andningen sköta sig själv och med min hjälp och stöttande närvaro känna din kropp,  och kanske är du redo att öppna för en känsla eller ett minne som kan finnas i ditt undermedvetna. 

Maria Frankel - Praktikårselev i Rosenmetoden 
Jag går på Axelsons sedan november 2014 och utbildar mig till Rosenterapeut, min grundutbildning är klar och jag är godkänd att ge elevbehandlingar till reducerat pris under mitt praktikår. Jag är medlem och försäkrad  i Kroppsterapeuternas yrkesförbund.Under min praktiktid har jag handledning regelbundet.

Skicka mail nedan om du vill boka tid och inte hittar någon tid på bokadirekt som passar, eller om du undrar något annat!

Boka Rosenbehandling