MedicinskYoga 2020

Under 5 års tid har jag hållt fasta Mediyogaklasser 1-3 pass/ vecka.

Under våren 2020 har jag haft två lördagförmiddagar med lugn yoga för att fylla på dina lugn-o-ro-hormoner och din energi.

Det har varit mycket uppskattat!


Men under2020 har min vecko-yoga fått vila, och jag har haft  några härliga "skönalördag" dagar med er, innan restriktionerna slog till!

Jag planerar nu fler "skönalördag" med 2 härliga yogapass, gofika och skön avslappning, kontakta mig på sms eller via mail för intresseanmälan och för datum under våren 2021.


Om du vill boka en grupp  " tjejgänget" "kompisgänget" så är du varmt välkommen att kontakta mig så hittar vi ett datum som passar!

Plats: Jag kan ordna lokal, eller komma till dig.

Du behöver inga speciella kläder förutom att dom är mjuka som du kan röra dig i. Inga skor bara strumpor om du fryser.

MedicinskYoga Inre balans  är en mjuk inkännande yoga, med fokus på andning, avslappning och Inre balans. Passar både för dig som är ny och dig som gått på MedicinskYoga tidigare.


BOKA EN GRUPP!

Tjejgänget

Kompisgänget

Arbetskompisarna


Pris kommer vi överens om beroende på hur stor gruppen är och om jag ska ordna lokal.

Boka  via mail eller sms 
mail: rosenhalsa@gmail.com

sms: 073 562 22 86


Vad är Mediyoga?

Mediyoga innefattar ett hundratal olika pass och meditationer, alla kan delta då man alltid utgår från sin egen kropps förmåga. Ett pass innefattar andningsträning, kroppsövningar och meditation. Ett regelbundet utövande påverkar hälsa och välbefinnade positivt, i både kropp och sinne. 
Läs mer om mediyoga och forskning här: http://mediyoga.se


Det som gör MediYoga unikt är att denna yogaform är utvecklad för att vara terapeutisk, att det finns svensk forskning som tydligt visar att MediYoga fungerar och att alla instruktörer har en grundläggande medicinsk kunskap.

MediYoga utgår från klassisk Kundaliniyoga, en mycket gammal, ursprunglig yoga från norra Indien och Tibet.

Ordet Yoga kan enkelt översättas med: Medvetenhet via fullständig balans mellan kropp, sinne och själ.