Mediyoga våren 2019

Mina Mediyogaklasser håller jag på Naturligtvis hälsocenter Larsbergstorg Lidingö i den fina yogasalen. Vi yogar på mjuka ullmattor, du behöver inga speciella kläder förutom att dom är mjuka som du kan röra dig i. 

TORSDAGAR kl 18.00-19.15 Mediyoga Inre balans  är en mjuk inkännande yoga, med fokus på andning, avslappning och Inre balans. Passar både för dig som är ny och dig som gått på mediyoga tidigare.

Terminen är 20 gånger med start 24 januari 2019, sista passet för terminen är 20 juni 

Uppehåll vecka 16 ( skärtorsdag) och vecka 23 ( Sveriges nationaldag)

 Om du är intresserad av att yoga denna termin- maila mig på rosenhalsa@gmail.com eller skicka sms på 073 562 22 86., eller boka via Bokadirekt. I mån av plats går det även bra att börja efter terminsstart och boka drop in

PRIS:

Hel termin 3 500 kr ( 20 gånger) 24 januari-20 juni
med möjlighet att betala terminsavgiften uppdelad på 2 tillfällen

Bindande anmälan - Liten grupp


Drop in 220 kr/pass 

Vill du börja efter terminsstart - kontakta mig här rosenhalsa@gmail.com eller här

Vad är Mediyoga?

Mediyoga innefattar ett hundratal olika pass och meditationer, alla kan delta då man alltid utgår från sin egen kropps förmåga. Ett pass innefattar andningsträning, kroppsövningar och meditation. Ett regelbundet utövande påverkar hälsa och välbefinnade positivt, i både kropp och sinne. 
Läs mer om mediyoga och forskning här: http://mediyoga.se


Det som gör MediYoga unikt är att denna yogaform är utvecklad för att vara terapeutisk, att det finns svensk forskning som tydligt visar att MediYoga fungerar och att alla instruktörer har en grundläggande medicinsk kunskap.

MediYoga utgår från klassisk Kundaliniyoga, en mycket gammal, ursprunglig yoga från norra Indien och Tibet.

Ordet Yoga kan enkelt översättas med: Medvetenhet via fullständig balans mellan kropp, sinne och själ.