Om mig

Leg sjuksköterska
Sedan 80-talet har jag arbetat inom den slutna sjukvården, akutvård, primärvård och inom företagshälsovård. Arbetade under tio års tid med sjuka barn. Är utbildad företagssköterska och har arbetat mycket med rehabilitering, hälsa och hälsocoachning. Både genom föreläsningar i stresshantering, kost och aktivitet, som rehabsamordnare på företag och genom hälsokartläggningar, hälsoundersökningar och coachande individsamtal.

Jag själv
Jag har egen erfarenhet av att bli drabbad av sjukdomar, och har varit tvungen att hitta en väg till min Inre balans för att kunna vara frisk och leva utan stressymtom, sjukdom och kronisk smärta.

Idag mår jag för det mesta bra, och jag har framför allt lärt mig att använda mina egna verktyg för att kunna ha ett härligt, välmående och harmoniskt liv.


Rosenmetoden kom jag i kontakt med för första gången på 90-talet och tyckte det var helt fantastiskt. Jag gick 5 gånger hos en praktikårselev i Rosenmetoden. Jag upplevde att jag kom i kontakt med mig själv på ett helt annat sätt än tidigare, jag kunde andas på djupet och mina spänningar i nacken som jag hade då- släppte. Jag var tyvärr inte redo då för att fortsätta med Rosenbehandlingar, varken ekonomiskt, tidsmässigt eller mentalt, men min önskan om att få fortsätta med Rosenbehandlingar har alltid funnits där.
Hösten 2014 påbörjade jag min grundutbildning på Axelsons till Rosenterapeut, och äntligen hösten 2019 efter många helger och intensivkurser där man både ger och får behandling, 350  klientbehandlingar, handledningar och egna behandlingar hos erfarna terapeuter så är jag klar ROSENTERAPEUT. Jag tar själv rosenbehandlingar regelbundet.

Jag har yogat sedan 2008 och känner av yogans positiva effekter. Idag skulle jag inte kunna tänka mig ett liv utan yoga och meditation.

2011 började jag gå på Mediyoga på Mediyogainstitutet och har därefter utbildat mig till Mediyogainstruktör på Mediyogainstitutet. Jag har gått påbyggnadskurser i Mediyoga (mot) depression och Mediyoga Inre balans och Chakrabalans hos Göran Boll.

Under våren 2020 utbildade jag mig till Lymfmassör hos Bebe Gransten på Axelsons, det är en härlig behandling för att hålla lymfflödet igång, minska stopp och svullnader i kroppen och för att boosta immunförsvaret.